Kiz Buku Wedding Planner

BUKU WEDDING PLANNER! [BATCH 6]

Tiada lagi kelam kabut cari barang kahwin last minit
Tiada lagi kelam kabut bila tiba-tiba muncul masalah yang tak terfikir.
Tiada lagi pening nak pilih vendor yang mana untuk majlis.


Ini adalah buku wedding planner paling lengkap. InsyaAllah lepas ni majlis perkahwinan anda tersusun rapi, ada masalah terus boleh refer buku planner. 

Kerana kami juga senaraikan apa task yang disarankan anda buat, contoh lagi 12 bulan buat apa, lagi 5-6 bulan buat apa, lagi 2 bulan buat apa. 

Jika anda sedang baca sekarang, ini sudah masuk batch cetakan yang ke-3 untuk wedding planner ini. Batch pertama & kedua laju je sold out & ramai testimoni puas hati sangat2. 

 

KONTEN BUKU 

  • Kalendar 2020
  • Inspirasi Majlis
  • Kalendar 2021 & 2022
  • Prosedur Perkahwinan
  • Perancangan Gerak Kerja
  • Planner Bulanan
  • Senarai Semak Barang Keperluan
  • Bajet Perkahwinan Pihak Lelaki
  • Bajet Perkahwinan Pihak Perempuan
  • Vendor Baju Kahwin
  • Vendor Lokasi Majlis
  • Aturcara Nikah
  • Vendor Katering
  • Vendor Kanopi & Khemah
  • Vendor Kad Jemputan
  • Vendor Doorgift
  • Vendor Pelamin
  • Vendor Fotografi & Videografi
  • Vendor Jurusolek
  • Vendor Pelukis Inai (BARU!)
  • Vendor Lain-Lain
  • Pakaian Majlis
  • Checklist Kit Kecemasan Hari Majlis
  • Soalan Lazim Temuduga Kahwin
  • Tugasan di Hari Perkahwinan
  • Summary Checklist (BARU!)
  • Senarai Tetamu Jemputan (BARU!)
  • Susunan Meja (BARU!)
  • Appointment Log (BARU!)
  • Senarai Lagu Perkahwinan (BARU!)
  • Honeymoon - bajet, checklist, itinerary, packing list (BARU!)
  • Extra Note (18 muka surat)

.

PILIH DARI 3 DESIGN YANG SUPER OHSEM NI!


Design C

 

Design D (SOLDOUT)

 

Design E

Dapatkan sekarang sebelum stok habis licinnnn

INFO BUKU WEDDING PLANNER

Saiz Buku : A5 (separuh A4) 
Material Cover : Hardcover
Binding : Wire-O

Harga Asal : RM49

​Harga Promo : RM35
Beli 2 Pcs ke atas dapat FREE POSTAGE!!(semenanjung sahaja)

.

.

"...Sye bkk buku dia tk de sehelai pun yng tk berguna dlm buku tu , semua berguna , part paling saya suka kbnyakn helai muka surat ada tips kecil je dkt bwah , kdng tips tu kita tk prnh rse berguna tpi bila ade tips tu alhmdulillah bnde yg kecil zarah pun rsa bnde tu pnting dn pling menrik dia ade bjet untuk pngntin prmpuan dn lelaki ..." ~ Cik Fatin

EXTRA BONUS JIKA ANDA DAPATKAN SEKARANG!

> Free Gift Tape Tali Pengukur COMELLL

> Pen Exclusive Kiz Doorgift

.
.

.


=============================
INFO PENTING
1. Selepas order dibuat anda akan menerima email pengesahan bayaran dengan status "processing" dalam masa 48 jam.

2. Selepas buku wedding planner anda sudah dipos, anda akan menerima tracking number melalui email dengan status "shipped" dalam masa 24 jam. 

3. Pemprosesan & penghantaran order dibuat pada hari Isnin hingga Jumaat sahaja.

=============================
Sebarang pertanyaan/masalah:

Whatsapp
019 235 4631 (fatin)
019 275 0165 (aryna)